Home Home Home
The StringAmp™ High End Audio Analog Sound Service Links Contact MusikLab
   
 
Essential Audio

 
   
Design
 
   
Højtaler

 
   
Forstærker  


English
Essential Audio Amps
EAD220 og EA22
Forstærkere og forforstærkere

Essential Audio seriens forforstærkere er puristiske single ended linie-niveau forforstærkere med/uden RIAA option, alle input kanaler er opbygget med guldbelagte tilslutninger og relækontakter, og er optimeret for den reneste og korteste signalvej via udsøgte og gennemprøvede audio komponenter.

Elektronikken bygger videre på gedigne kredsløbskoblinger der har bevist deres fremragende egenskaber og høstet begejstrede anmeldelser fra alle verdenshjørner i Musiklabs konstruktioner, for en enestående levende, medrivende, åben og neutral gengivelse af musik og akustik.

Ved rigtig gode musik optagelser "forsvinder" anlægget, og væggene omkring det, til fordel for oplevelsen af nærvær med musikken.

Essential seriens kabinet finish er elegant og robust matbørstet rustfrit stål der kan holde sit stilrene udseende i mange år.

Blandt udgangs forstærkerens forgængere er Dual mono D200W modellens lydkvalitet blevet kaldt "svær at slå - uanset prisen".
Den står som reference forstærker hos mange hiFi magasiners anmeldere, som målestokken ved test af transistor forstærkere. Industriversioner af denne forstærker står i udviklings- og kvalitetskontrol laboratorierne på nogle af verdens fineste højtaler fabrikker, de kan nemlig få ALT ud af en højtaler.

Essential Audio forstærkernes åbenhed, detaljerigdom, transient villighed og tredimensionale stereoperspektiv skaber en forfinet elegance som i de fineste rørforstærkere - i en sjælden klanglig forening med et overlegent kraftoverskud. De spiller endog langt dyrere HiFi udstyr rent af banen.

Essential Audio udgangsforstærkerne er opbygget som Dual Mono, single Power MosFet Analog, og leveres i 2 versioner, EAD125: 2 x 125Wrms i 8Ohm (2 x 200Wrms i 4 Ohm), og Dual mono EAD220: 2 x 220Wrms 8 Ohm (2 x 400Wrms i 4 Ohm), alle data målt ved 0.01% thd+N.

Essential Audio forstærkere og højtalere formidler musik i en grad så de selv forsvinder, og efterlader kun musikken, og - et smil der bliver bredere og bredere hos lytterne.

Bestil en prøvelytning - med din yndlingsmusik, og få selv en smilende oplevelse!