Home Home Home
The StringAmp™ High End Audio Analog Sound Service Links Contact MusikLab
   
 
Essential Audio

 
   
Design
 
   
Højtaler

 
   
Amps  


English
Essential Audio Design

The Essential Audio Series

Musiklab.dk præsenterer sin Essential Audio serie af High End højtalere, for- og udgangsforstærkere. Essential Audio begrebet rummer en filosofi hvor enkelhed og præcision er realiseret i tidløst skandinavisk kabinetdesign, og i gennemførte audio kredsløb, der har udløst rigtig pæne anmeldelser fra high fidelity magasiner verden over.

Målgruppen er ægte musikentusiaster og de "professionelle lyttere" som musikanmeldere, plade producere, lydteknikere og musikere, der bruger deres arbejdsdag på at lytte aktivt og kritisk til musik. De er udsat for lyttetræthed. Selv små afvigelser i mikro transient gengivelse ("gennemsigtighed"), og i frekvenslinearitet ved lavt niveau, eller en næppe hørbar intermodulations forvrængning sætter den kritiske lytters høresans på ubevidst overarbejde med at kompensere, med lyttetræthed som følge.

Essential Audio udstyret gengiver musik uden at tilføje, ændre eller mangle informationer, uanset lydniveauet, og er i alle detaljer designet til at ELIMINERE lyttetræthed.